Lucia Dumitrescu, sâmbătă, într-un show tv, alături de vocea masculină numărul 1 a momentului!

Lucia Dumitrescu, despre care recent v-am informat că a lansat, în colaborare cu Trupa Salamandra, o noua melodie intitulată  “Pân la Soare”, va avea parte de un nou moment artistic de excepție.

 

Sâmbătă, pe 20 mai, în deschiderea emisiunii “Te cunosc de undeva”, difuzată pe Antena 1 de la ora 20.00, ea va cânta alături de vocea masculină a anului 2017, Florin Ristei, asa cum a fost desemnat la Premiile Radio Romania.  Artiștii vor cânta live, acompaniați de trupa Freestay, duetul celebru din filmul “Frumoasa si Bestia”.

Lucia ne-a mărturisit ca a fost plăcut surprinsă de chimia extraordinară pe care a avut-o cu Florin Ristei in timpul duetului, mai ales ca cei doi se cunosc încă din copilărie, momentul lor artistic primind aprecieri impresionante din partea juriului.

Întrebată dacă ar accepta provocarea de a fi concurentă într-un nou sezon al emisiunii, cântăreața a spus că i-ar plăcea să faca un număr cât mai mare de travestiuri care să îi pună în valoare vocea în moduri variate.  Și, de ce nu, zicem noi, un featuring cu Florin Ristei, pe viitor, pentru o piesa specială pentru ei. Până atunci, îi urmărim sâmbătă să vedem dacă …se potrivesc. Pe scenă, evident!

Lucia s-a lansat inca din copilarie în cadrul unui Show TV de succes, imitand-o pe Whitney Houston cu piesa “I will always love you”.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.