„Lumea Toată e un Circ” – spectacolul grandios de aproape trei ore al trupei IRIS

Vineri, 22 noiembrie, trupa IRIS a marcat un an de la lansarea celui mai recent album, „Lumea Toată e un Circ”, printr-un spectacol de proporții, ce a avut loc la Circul Metropolitan din București. Le-au fost alături fanii, prietenii, colegii din industria muzicală, dar și mulți invitați speciali.

Timp de aproape trei ore, publicul s-a bucurat de un spectacol complet, unic și original, ce a îmbinat melodiile legendarei trupe rock, cu acrobațiile artiștilor de la circ și numerele de dans contemporan. Din setlist nu au lipsit hit-urile IRIS, piesele incluse pe cel mai recent album (precum „Poți spune orice”, „Poveste fără sfărșit” sau „Lumea toată e un circ”) dar și un solo de tobe tată-fiu, Nelu și Cristi Dumitrescu, care a ridicat toată sala în picioare.

Ne doream de mult timp să punem în scenă un astfel de show. Fiecare zi, fiecare piesă nouă, fiecare repetiție și interviu, toate ne-au adus mai aproape de îndeplinirea unui vis! Suntem foarte entuziasmați! Am reușit! A fost un efort de echipă. Suntem norocoși să avem astfel de prieteni și dorim să le mulțumim și pe această cale că sunt mereu alături de noi!– a declarat Nelu Dumitrescu, fondatorul și liderul trupei IRIS.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.