Madalina Cernat a lansat un nou single ,,Don’t let go”

Ploieșteanca Mădălina Cernat ne -a făcut cunoscut noul single intitulat “Don’t let go”.
Studentă în anul III in cadrul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, sectia compozitie muzica-usoara, Mădălina a început să cânte de la vârsta de 6 ani și este  absolventă a Școlii Populare de Artă și a Școlii de Canto “VIVOX”. Printre cele mai importante premii obtinute se numără “Premiul Radio România Junior” și premiul I la festivalul național de muzică “Mamaia Copiilor”.   Colaborează cu Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiesti, unde cântă în spectacolele de revistă “Armistitiu cu morile de vânt”, “Bonsoir,Paris!”, “Șlagăre în Revenire” și “Crăciun de poveste”.
In februarie 2017, a lansat primul ei single, “I’m coming home”, in colaborare cu Alessandro Danescu, iar la inceputul anului 2018, piesa “Fara control”, ambele fiind compuse de F.Charm, , unul dintre cei mai talentaţi compozitori pe care îi cunosc, în studiourile Lanoy Production.
 In martie 2019 a lansat “Linistea”, dedicata tuturor celor care au suferit din dragoste. Este o piesa sensibila, cu un mesaj puternic, ce evidențiază impactul pe care iubirea il are asupra noastra si, de asemenea, faptul ca este un sentiment ce tine de imprevizibil.
Noul  single al solistei este “Don’t let go”, aceasta fiind o piesa de dragoste pentru toti cei care iubesc!
“Cu ajutorul versurilor, am vrut sa evidentiez faptul ca iubirea este un sentiment nemarginit, un remediu, avand puterea de a transforma lumea intr-un loc mai bun, lipsit de ură, de probleme”, spune Mădălina.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.