Manuel Riva & Eneli lansează “Mhm Mhm”

DJ-ul și producătorul de muzică electronică Manuel Riva revine cu un nou produs deep house de calitate alături de Eneli, una dintre puținele voci cu potențial internațional și cu o personalitate atât de pronunțată.

Piesa se numește “Mhm Mhm”, este o coproducție Forward Agency / Roton Music, este compusă de Manuel Riva și Eneli și beneficiază de doua videoclipuri, abordări diferite. Prima versiune este filmată la Veneția de către Alex Ceaușu și cea de-a doua este filmată la Grand Hotel Traian Iași de către Vali Bărbulescu.

Manuel Riva a reușit să bifeze unele dintre cele mai mari performanțe atinse în România de un producător muzical, fiind în spatele mai multor proiecte mainstream dance de succes încă din anul 2000.

În ultimul an și sub noul alias, Manuel Riva și-a trecut deja în palmares câteva producții deep și tech house fine: “How you say” (colaborare cu Hyptonix), “Wrong or Right” (cu Eneli), celebrul imn al clubului NOA – “We Are One” (cu Eneli), dar și mai multe remixuri și bootleg-uri.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.