Naguale și Andra lansează hitul anului 2015 – “Falava”

Falava Cover

Vara nu a fost niciodată mai vie, mai colorată și mai pasională!

Piesa “Falava”, lansată astăzi de Naguale, în colaborare cu Andra, te transformă de la primele acorduri: vrei să te ridici și să dansezi oriunde te-ai afla! Single-ul compus în studiourile Kazibo Music te face să iubești viața, te introduce în atmosfera colorată din favelele braziliene și promite sa cucerească topurile românești și internaționale.

Pe ritmuri senzuale, proiectul Naguale își continuă ascensiunea internațională cu piesa “Falava”. În plus, Andra arată cât valorează “cea mai bună voce feminină din România” și cântă din nou în portugheză, la fel ca in hit-ul unei veri trecute, “Abelia”.
Videoclipul, în regia lui Alex Ceaușu, poartă amprenta fierbinte a Braziliei și a fost filmat pe două continente, Europa și America de Sud.
Prima care s-a îndrăgostit de piesa este chiar… Andra! De fapt, primele persoane au fost Andra și fetița ei, pentru că și micuța a reacționat de la primele acorduri.

“Fără să am aerul ca îmbrac intenționat lucrurile în roz, vă spun cu mâna pe inimă că piesa “Falava” a fost, în ceea ce mă privește, dragoste la prima vedere! La prima audiție, mai exact. Iar pentru mine, iubirile care se aprind din prima secundă sunt pe cât de motivante, pe atât de frumoase, complete, colorate. Și se pare că și fetița mea e de aceeași părere, că a părut la fel de cucerită ca mama ei: și-a făcut imediat simțită prezența printr-un dans hai să îi spunem brazilian”, a declarat amuzată Andra.

Artista spera ca cei care ascultă “Falava” să vibreze la fel de puternic precum au făcut-o la piese ca “Avioane de hârtie”, “Atâta timp cât mă iubești” și “Așa e dragostea”.

De asemenea, Naguale promite să cucerească topurile cu melodia “hot” ca o vară braziliană. Dacă în România, Naguale a fost locul 1 în clasamentul celor mai difuzate piese cu hit-ul “În Bucăți”, alături de Glance și Elena Gheorghe, pe plan internațional, artistul este apreciat pentru sound-ul unic, iar muzica lui a ajuns în țări precum: Rusia, India, Kazakhstan, Italia, Spania, Turcia, Belgia, Cipru sau Grecia. Naguale a colaborat și cu unul dintre cei mai respectați artiști indieni, iar majoritatea concertelor lui au loc peste hotare.

“Falava” este o piesă la care eu și Alex Pelin am lucrat alături de întreaga echipă Kazibo Music: Alexandru Zagga Antonescu, Luca George și Andy Platon! Eu sunt convins că această piesă ne va ajuta în serile călduroase de vară să ne mișcăm pe ringul de dans și că sound-ul diferit pe care noi îl propunem este pe placul ascultătorilor!” a declarat Naguale.

“Falava” este lansată de Kazibo Music împreună cu Global Records, casa de discuri a INNEI, MediaPro Music și Andra Records. Piesa promite să îi facă pe toți cei care o ascultă să simtă vara mai pasional și mai puternic ca niciodată. Și e foarte, foarte… fierbinte!

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.