Nico participă la Gala "Chapeau!"

Gabriel Cotabita Gala Chapeau 201529 Octombrie 2015 aduce “Gala Chapeau!”, un eveniment unic în România, care reunește artiști din toate generațiile pe hiturile lui Gabriel Cotabiță.

“Gala Chapeau!” este un regal muzical complet, care se anunță în aceeași măsură plin de surprize și încărcat de emoție, Gabriel Cotabiță fiind alături de prietenii săi din industrie și de publicul din sală pentru a asculta “Domnișoară, nu pleca”, “Raiul e pe pământ”, “Convențional”, “Când zâmbești” sau ”Noapte albastră”, precum și multe alte piese, reinterpretate și susținute pe scena Sălii Palatului de către unele dintre cele mai îndrăgite voci din România.

Nico va fi prezentă la acest eveniment și va cânta alături de artiști precum Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temișan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todoruț (Deep Central), Florin Riștei, Horia Moculescu, Jorge, Luminița Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Miță (Bere Gratis), Monica Anghel, Nicoleta Nucă, Rashid, acompaniați de VH2 și Andrei Tudor Band.

“Gala Chapeau! Gabriel Cotabiță” va avea loc pe 29 octombrie 2015 la Sala Palatului din București, începând cu orele 19:30.

Biletele pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim şi de la Sala Palatului.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.