Nicoleta Nucă lansează piesa “Liniștea”. Îți place?

Frumoasa basarabeancă Nicoleta Nucă lansează piesa “Liniștea”, cel de-al doilea single al ei de la debut.

“Liniștea” a fost compusă de cei de la The Farmers, aceiași care au compus și produs “Nu sunt”, primul single al Nicoletei. Producătorul piesei este Alex Cotoi.
Videoclipul a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca (cel care a regizat și “Te rog” de la Carla’s Dreams), iar DoP este George Secrieru. De styling, s-a ocupat Andra Moga, make-up Iuliana Stefan, iar de hair styling Sergiu Bacioi.

După mai puțin de un an de când a participat la X Factor și a semnat contract cu Global Records, casa de discuri a INNEI, Nicoleta Nucă se bucură de un prim single de succes Nu sunt, cu peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube,  o colaborare reușită cu Cabron pentru piesa “Adevăr sau Minciună”, o variantă live a piesei “Nu sunt interpretată alături de INNA si Antonia, virală pe Internet.

“Mă bucur de o perioadă de început frumoasă din cariera mea, de susținere din partea echipei mele – Global Records. Am petrecut mult timp în studio, deja am piese pe care le voi include pe primul meu album. Abia aștept să îl lansez! Sper ca “Liniștea” să placă publicului cel puțin la fel de mult ca “Nu sunt’”, a declarat Nicoleta Nucă.

Vă place noul single al Nicoletei Nucă?

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.