Nicoleta Nucă lansează un nou single: “Inima mea”

Nicoleta Nucă revine la început de an cu un nou single după succesul pieselor “Nu sunt” şi “Liniştea”. 

“Inima mea” a fost compusă de Florian Rus şi de Mădălin Roşioru, iar videoclipul a fost filmat la Chişinău cu Roman Burlaca şi echipa lui de la BR Films. George Secrieru DoP, Andra Moga stilist, Iuliana Sandu make-up artist, Sergiu Bacioi păr.

Nicoleta Nuca Inima mea BR FilmsCu aceeaşi echipă tânără şi creativă din Republica Moldova, Nicoleta a lucrat şi pentru videoclipul “Liniştea, lansat la finalul lui 2015, cei care au facut şi videoclipul pentru “Te rog” de la Carla’s Dreams.

Atât “Inima mea”, cât şi “Liniştea” şi “Nu sunt” vor fi incluse pe primul material pe care artista îl va lansa anul acesta. De asemenea, Nicoleta Nucă va face parte din cel de-al nouălea sezon al emisiunii “Te Cunosc de Undeva”.

“’Inima mea” este una dintre piesele dragi mie, foarte sensibile, de suflet, cu mesaj de dragoste. Pentru videoclip, am lucrat cu o echipa dragă mie, Roman Burlaca şi George Secrieru,  am filmat în Chişinău. A fost o atmosferă extraordinară, alături de o echipă de profesionişti.

Mă bucur să încep anul în forţă, cu o nouă piesă lansată, după o vacanţă frumoasă şi relaxantă în Thailanda. De asemenea, abia aştept să înceapă show-ul “Te Cunosc de Undeva”, sunt încântată să fiu implicată în acest concurs”, a spus Nicoleta Nucă.”

Pentru Nicoleta Nuca, 2015 a fost un an extraodinar, un debut de excepţie imediat după încheierea show-ului X Factor. Devine artist Global Records, colegă cu INNA, Antonia, Alexandra Stan şi lansează piesa Nu sunt” care a cucerit publicul, radiourile şi televiziunle muzicale în România. De aproape un an, piesa este în continuare pe radio.

Nicoleta a lansat o variantă specială a acestei piese împreună cu INNA şi Antonia, un video viral în mediul online.

Tot în 2015, Nicoleta Nucă a avut şi prima colaborare cu Cabron pentru piesa Adevăr sau minciună, a lansat “Liniştea”, piese bine primite de publicul din România.

A fost invitată la Gala Chapeau dedicată lui Gabriel Cotabiţă şi la concertele de Crăciun ale lui Ştefan Bănică, mentorul ei de la X Factor.

Pe 17 februarie, Nicoleta Nucă va susţine un concert la Hard Rock Café alături de Florin Răduţă, câştigătorul  X Factor, pe care l-a susţinut în finala show-ului.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.