"Noaptea şlagărului românesc", miercuri cu Titus Andrei la Radio România Actualităţi

Titus Andrei se va afla noaptea aceasta la microfonul emisiunii “Noaptea şlagărului românesc”, difuzată la Radio România Actualităţi, în fiecare miercuri, de la ora 23.30.

Emisiunea îşi propune, pe lângă difuzarea celor mai frumoase şlagăre româneşti, şi să dezbată o temă foarte îndrăgită de ascultătorii emisiunilor postului public de radio, respectiv PRIETENIA.

Titus Andrei vă aşteaptă, aşadar, miercuri, de la ora 23.30, alături de psihologul emisiunii, Vladimir Enăchescu, pentru câteva ceasuri de melodii româneşti ca între prieteni…

În seara aceasta, de la ora 19.05, Titus Andrei are plăcerea să fie alături de prietenii postului public de radio pentru o oră de “Romanticii”.

Puteţi asculta ambele emisiuni şi online aici.

 

Share This:

Leave a Reply

Un comentariu la „"Noaptea şlagărului românesc", miercuri cu Titus Andrei la Radio România Actualităţi

  • 12 martie 2012 la 11:05
    Permalink

    Cu drag il voi asculta pe domnul Titus Andrei , pentru ca melodiile pe care le difuzeaza sunt adevarata muzica pe care eu vreau s-o aud .Si vreau sa va fac un dar ascultatorilor RADio Romania, cititorilor acestui site minunat, un dar pe care si eu l-am primit sub forma cuvintelor spuse de profesorul meu, maestrul Adrian Daminescu- Lasati muzica sa va atinga , pentru ca muzica este divinitate.Inchide ochii si imagineaza-ti ca Dumnezeu e in fata ta si atunci nu poate sa-ti mai fie frica de nimic…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.