Norocul pe care Maria Crăciun l-a găsit la Bucureşti…

 

Maria Crăciun este un copil talentat care primeşte la fiecare participare într-un concurs premii şi aprecieri de la nume mari ale scenei româneşti. S-a întâmplat şi la recent încheiatele ediţii ale Festivalului Internaţional de Muzică Pop “Cerbul de Aur Junior sau “Mamaia Copiilor” când micuţa artistă născută la Galaţi a primit  încurajări şi vorbe frumoase de la Adrian Păunescu, Dida Drăgan sau Vorel Gavrilă.

Dar dincolo de asta, talentul copilei cu lumina inocenţei în priviri e încărcat de o sensibilitate rară specifică marilor artişti. Altruismul ei născut din sensibilitatea sufletului de mică artistă, a fost probat chiar la recent încheiatul Festival Internaţional de Muzică Pop “Cerbul de Aur Junior”.

 

Maria a participat în concurs interpretând piesa “Mama” a compozitorului Nicolae Caragea. A obţinut trofeul Cerbul de Argint. A primit aprecieri nenumărate pentru vocea sa deosebită. A fost în centrul atenţiei, dar tot ce a contat pentru ea a fost Cerbişor. Cerbişor este un pisoi negru pe care Maria l-a salvat de la moarte. Micuţa
care a împliniat în luna februarie 10 ani a văzut cu ochii ei cum o maşină era să-i curme viaţa pisoiului pe care l-a şi adoptat după păţania petrecută. “Pentru Maria a contat mai mult că a salvat o pisicuţă de sub roţile unei maşini decât că a cântat foarte bine în concurs. A izbit-o cineva cu piciorul de s-a dus săraca pisică în faţa maşinii iar Maria a strigat pe cele mai înalte note să oprească “, ne-a povestit mama micuţei artiste. Pisoiul nu are mai mult de trei săptămâni şi este premiul cel mai important câştigat de Maria până acum. Din clipa în care l-a salvat de sub roţile maşinii, boţul de blană neagră a devenit al ei. Nici nu putea fi altfel căci dacă Maria a avut în concursul de la Bucureşti talentul, Cerbişor i-a adus norocul. Nu întâmplător povestea s-a petrecut înainte de marea gală când micuţa artistă din Galaţi a urcat pe scenă pentru a-şi ridica trofeul câştigat.

Autor: Ioana Matfeev, 3 august 2010

Share This:

Leave a Reply

9 comentarii la „Norocul pe care Maria Crăciun l-a găsit la Bucureşti…

 • 3 august 2010 la 6:02
  Permalink

  bravo maria !!!!sa ai mult succes in continuare,si te pup!!!

  Răspunde
 • 3 august 2010 la 6:27
  Permalink

  bravo Maria .. ai stralucit pe scena la cerb , esti o mare speranta a muzicii romanesti,esti visul nostru , visul romanesc. Emani liniste si pace pe unde mergi, nici macar rautaciosii nu au puterea sa impieteze sublima ta prezenta acoo si probabil ca Dumnezeu te rasplateste si pentru sufletul tau bun.

  Răspunde
 • 3 august 2010 la 6:30
  Permalink

  bravo Maria .. ai stralucit pe scena la cerb , esti o mare speranta a muzicii romanesti,esti visul nostru , visul romanesc. Emani liniste si pace pe unde mergi, nici macar rautaciosii nu au puterea sa impieteze sublima ta prezenta acoLo si probabil ca DumneZEU te rasplateste si pentru sufletul tau bun. SA FII SANATOASA ,SA-TI TRAIASCA CERBISOR SI SA FII MEREU BINECUVANTATA DE DUMNEZEU!!1

  Răspunde
 • 3 august 2010 la 9:24
  Permalink

  Felicitari Maria, ai fost superba la cerb……..mult succes pe viitor.

  Răspunde
 • 3 august 2010 la 10:52
  Permalink

  Ce poveste frumoasa…Cand va fi mare vedeta asta va ramane ca semn al sensibilitatii ei.Mult succes in continuare

  Răspunde
 • 3 august 2010 la 11:16
  Permalink

  A fost semn de la Dumnezeu ca vei reusi. Rasplata a fost pe masura si oricum rasplata fiecaruia e sus in cer. Drum bun in viata ingeras !!!! sa nu uiti niciodata de cei care au crezut in tine si te iubesc neconditionat. Lor le e de ajuns doar ca te vad acolo sus pe scena cantand , altceva nu vor. Ai grija de tine si de sufletelul pe care l-ai salvat. E o lacrima din ochii lui Dumnezeu.

  Răspunde
 • 4 august 2010 la 17:26
  Permalink

  Felicitari Maria pentru tot ce faci si ce vei face! Esti e stea in devenire deja. Pisoiul e minunat. Si eu am unul, pe care tot ca tine il iubesc, se numeste VITEZA, pt.ca alearga toata ziua. O sa-ti trimit poze cu el. Te pup cu drag. Doamna din tren, stii tu cine sunt da?

  Răspunde
 • 9 august 2010 la 11:41
  Permalink

  ingerul ce a cucerit inimile tuturor……cand spui maria spui talent ambitie voce si binecuvantare de la Dumnezeu………capul sus si tot inainte ca mereu vor exista si persoane care vorbesc de rau…….. te iubesc ingeras………..(raluka din brasov)

  Răspunde
 • 12 august 2010 la 12:58
  Permalink

  Micuta Maria Craciun a fost minunata si dulce la Festivalul Mangalia..Maria mai are 2 fane infocate : eu si mama

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.