Omagiu Laurei Stoica la Târgoviște

Anul acesta, pe 10 octombrie 2019 Laura Stoica ar fi implinit varsta de 52 de ani. Ca omagiu adus regretatei artiste, la Teatrul „Tony Bulandra” din Targoviste, a avut loc un concert extraordinar sustinut de Orchestra Simfonica „Muntenia”, dirijata de maestrul Daniel Jinga.

Au participat  AVA(Andreea Avarvari), cunoscuta pentru piesele Fluturi in stomac, Am vorbit cu inima, participarea la Vocea Romaniei si colaborarea ei cu Smiley, Cristine Popa (Missy Crissy), cunoscuta pentru piesa Let your love out si colaborarea cu Damian Draghici, celebrele cantarete Nico si Sanda Ladosi.

Cea care a deschis concertul a fost AVA, cu melodia „Dă, Doamne, cântec!”, moment emotionat pentru spectatorii prezenti la concert. Un alt moment emotionant a fost cand, prezentatoarea spectacolului, Alexandra Velniciuc, a spus ca mama Laurei, Elena Stoica, se afla in sala.

Nico a urcat pe scena foarte emotionata si, cu ochii in lacrimi, a interpretat piesele „Sunt cuminte” si ” De-ai fi tu salcie la mal”.

A urmat Sanda Ladosi care a interpretat piesa „In singuratate”. Ea a oprit  orchestra, deoarece emotiile pricinuite de amintirile cu Laura au coplesit-o complet.  Pana la urma, Sanda a depasit momentul si a dus pana la capat momentul muzical, cantand cu multa pasiune si traire piesa Laurei Stoica.

Au trecut deja 13 ani de cand Laura Stoica nu mai e. Targoviste isi aduce aminte de ea! Noi colegii ne aducem aminte de ea!, a scris Sanda în ziua concertului pe pagina ei de Facebook.

Un concert extraordinar in memoriam Laura Stoica❤️ Invitatia la acest concert a fost o reala bucurie pentru mine. Laura Stoica a fost motivul pentru care eu am inceput sa cant. Piesa “Focul” mi-a purtat noroc inca de cand eram mica, in aproape toate concursurile❤️Multumesc Nico! Multumesc Daniel Jinga!, a spus și tânăra Giulia Ionescu, fostă Eftimescu.

La finalul concertului, au urcat pe scena teatrului din Targoviste, toate artistele serii, cantand ultima piesa cu care Laura Stoica a aparut la televizor, si anume, „Mai frumoasa”.

Spectatorii au aplaudat, 5 minute, fara oprire, fiind cuprinsi de dulcea amintire a inegalabilei Laura Stoica si de trairi puternice.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!