Ovidiu Anton revine la Eurovision! Ascultă aici piesa cu care s-a înscris la Selecţia Naţională 2016

Confundat adesea cu Bon Jovi, Ovidiu Anton, posesorul uneia din cele mai bune voci rock de la noi, speră să reprezinte România la concursul Eurovision din Stockholm.

După ce anul trecut a ajuns pe podium, Ovidiu Anton s-a înscris din nou la Selecţia Naţională cu o piesă rock cu mesaj puternic, intitulată “Moment of Silence”, un omagiu adus victimelor din club Colectiv.

Familiar cu preselecţiile pentru Eurovision, Ovidiu Anton a mai participat la Selecţia Naţională în 2010 cu piesa „Running out of time” alături de trupa Pasager, reuşind să se claseze pe locul 6.

În 2012 şi 2013 şi-a încercat din nou norocul cu compoziţii proprii, „I Walk Alone” (locul 5) şi „Run Away With Me Tonight” (locul 11), iar în 2015 a colaborat cu o echipă suedeză pentru piesa „I‘m Still Alive” (locul 3).

Vă place piesa “Moment of Silence”? Credeţi că are şanse să reprezinte România la Eurovision?

Share This:

Leave a Reply

Un comentariu la „Ovidiu Anton revine la Eurovision! Ascultă aici piesa cu care s-a înscris la Selecţia Naţională 2016

  • 28 februarie 2016 la 21:23
    Permalink

    a revenit dar degeaba el nici de aceasta data nu a convins ca merita sa ne reprezinte si nu imi place ca a ales ca mesaj cei care au murit in noaptea aia groaznica e aiurea daca vrea sa o tina pentru el dar nu sa mearga cu ea la eurovision ca asta nu este piesa de eurovision

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.