Ovidiu Anton și Miryam, pe podiumul Finalei Naționale Eurovision, cu piesa "Still Alive"

ovidiu-anton-miryam-eurovision-romania Cu numarul șapte în concurs, Ovidiu Anton a pășit duminica trecută pe scena Sălii Polivalente din Craiova, pentru a interpreta piesa cu care s-a calificat în Finala Eurovision Romania – “Still Alive”.

Încă din primele momente, Ovidiu a încălzit publicul cu vocea sa puternică, scenografia și flăcările proiectate pe ecranele din jur. În a doua parte a melodiei, publicul craiovean prezent la eveniment, dar și telespectatorii, au avut ocazia să o asculte și pe Miryam, una dintre cele mai noi voci ale peisajului muzical românesc. Costumată într-o fermecătoare zeiță romană, frumoasa blondă a întregit show-ul lui Ovidiu, chiar în punctul culminant al piesei.

„Nu există moment mai frumos pentru mine decât acela în care sunt pe scenă! Și alături de Ovidiu Anton totul a fost perfect. Vă mulțumim pentru susținere!”, declară Miryam.


Momentul celor doi a fost foarte bine primit, atât de public, cât și de juriu. Piesa “Still Alive” s-a clasat pe locul trei, cu 15 puncte, avându-i în față pe Luminița Anghel cu A Million Stars și pe cei care ne vor reprezenta în luna mai la Viena, trupa Voltaj cu piesa De la capăt.

Deși se află la prima experiență Eurovision din cariera ei, Miryam Rădulescu Anabtawi, pe numele său real, are experiența scenei de peste zece ani, susținând anual peste 150 de concerte. Artista cu origini române și siriene deopotrivă, a lansat de curând cel de-al treilea single al său – Bounce, piesa care se bucură deja de reacții pozitive venite tocmai din Coreea și Japonia.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.