Pepe cântă alături de fiica lui cea mică în noul single lansat

Pepe a lansat „Iubesc”, cea mai importantă piesă a sa din carieră de până acum, pentru că la refren, artistul este ajutat de Rosa, fiica cea mică. Copila cântă alături de el refrenul piesei şi acest lucru aduce cu sine un pachet colosal de emoţii şi trăiri şi acea implinire pe care orice artist o caută sau şi-ar dori să o aibă.

„Nu ştiu dacă pot exprima în cuvinte întru totul ceea ce simt fiindcă îmi este greu să descriu sentimentele avute în timp ce lucram la această piesă. Sunt convins că vor veni multe altele de aici încolo „mai bune” sau „mai frumoase” decât tot ceea ce am creat până în acest moment, poate, însă eu pe aceasta o „IUBESC” şi este de la sine înţeles de ce. Este acel punct al carierei pe care chiar dacă nu îl verbalizezi, ţi-l doreşti, tânjeşti după el şi eu am reuşit.Şi mă bucur că feedbackul este pe masura importanţei piesei, momentului pentru mine.” a spus Pepe.

Theo Rose şi Alessandra i s-au alăturat lui Pepe pentru a forma backingul vocal perfect pentru Rosa.

„Le mulţumesc enorm fetelor, lui Theo şi Alessandrei pentru că mi s-au alăturat. Un aşa proiect frumos avea nevoie de voci pe măsură iar Theo şi Alessandra sunt acolo sus, poate cele mai bune voci feminine ale momentului în industria de pe la noi. Împreună am făcut trupa de backing perfectă şi suntem deschişi la colaborări dar şi lead vocal-ul este ce trebuie. Rosa a fost excelentă. Mulţumesc Theo !!! Mulţumesc Alessandra !!! Vă iubesc !!!”, a adăugat Pepe.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.