Piesa "E luni, e marți", cântată, în premieră, cu orchestră

andrei si adrianAdrian Enache a cîntat, în premieră, cu band, pe scena Festivalului Internațional de Muzică Ușoară George Grigoriu, cea mai nouă piesă a sa. Piesa  se numește “E luni, e marți” și a fost scrisă de Andrei Tudor pentru artist în două variante, una cu chitară și una cu saxofon.

Pe scena de la Brăila, solistul a ales să cînte varianta cu chitară, publicul fiind foarte receptiv în condițiile în care a cântat alături de artist versurile melodiei relativ noi.

Pe Adrian Enache îl leagă nu doar o prietenie puternică de familia Tudor, ci chiar începuturile sale muzicale, lucru pe care l-a recunoscut chiar și pe scenă în cadrul recitalului său exploziv, transmis și în direct, pe Tvr2.

Ionel Tudor îi încredința în ani 90, când artistul abia se lansa primele piese, și azi continuă colaborarea cu el în  diferite spectacole muzicale care poartă semnătura compozitorului Ionel Tudor.

Mai nou, Andrei Tudor a început colaborarea cu Adrian, prima lor piesă fiind chiar cea amintită mai sus, deja câștigătoare la Top Românesc, clasamentul melodiilor românești, realizat de Titus Andrei la Radio România Actualități.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.