Renunţăm la petiţie pentru că….

logo newsletterM-am gândit să renunţ la petiţia lansată nu pentru că vreau, nu pentru că nu mai doresc muzică românească la Radio România Actualităţi şi la alte radiouri, nu pentru că acest site de susţinere a artiştilor români nu va mai exista, ci pentru că e un demers mai greu de înţeles într-o lume în care pasiunea, sufletul doar tivesc existenţa noastră.

Dar, una peste alta, m-am bucurat în demersul acesta cu petiţia, şi, să mă credeţi, nu a fost împotriva cuiva, ci pentru MUZICA ROMÂNEASCĂ, de un singur lucru. Am constatat cu bucurie, cu speranţă, cu optimism că mai sunt încă oameni, şi nu puţini, care gândesc ca mine, care trăiesc fiecare moment că-i a lor sau al celuia din spatele microfonului, care iubesc muzica românească. Le mulţumesc din suflet tuturor celor care au semnat cu gândul curat la muzica românească.

Am constatat şi asta îmi dă încredere, speranţă că de ar fi într-o zi, s-ar putea clădi un imens FANCLUB al Muzicii Româneşti. Trebuie doar iniţiativă, trebuie doar comunicare, unire, dorinţă!

Autor: Ioana Matfeev

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.