Preselecția pentru Festivalul Amara: sâmbătă, 3 iunie. La categoria mare de vârstă trofeul este de 10.000 lei!

Sebastian Tudor a câștigat anul trecut trofeul festivalului.

Doar trei zile au mai rămas până la preselecția festivlaului Amara care se va desfășura anula cesta,  în perioada 3-6 august. Începând de anul acesta, cu ocazia celei de-a 50-a ediții, organizatorii  vor lansa o categorie nouă, adresată celor mai mici interpreți. Dacă până acum intrau în concurs doar tineri cu vârste între 16 și 26 de ani, de acum înainte se vor putea înscrie la concurs și copii mai mici, deoarece festivalul va mai avea o secțiune, și anume 7-15 ani, cu sub categoriile: 7-9 ani, 10-12 ani și 13-15 ani. Preselecția pentru categoria 16-26 ani va avea lco sa,bătă, 3 iunie, la Sala Radio, iar pentru cei mai mici pe data de 15 iunie.

Pentru categoria mare, unde trofeul este în valaore de 10.000 lei, preselecția va avea loc sîmbătă, 3 iunie, la Sala Radio în București. Înscrierile pentru concurs vor fi făcute atât de Centrele Judeţene pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Şcolile Populare de Arte, cât și individual, pe baza fişei de înscriere si a copiei după cartea de identitate, ce vor fi trimise pe adresa Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa, b-dul M. Basarab, nr.22, Slobozia, cod 920031, jud. Ialomiţa, tel./fax.0243-231151, sau pe adresa de mail consiliullocalamara@yahoo.com ori direct în ziua preselecţiei. Fișa de înscriere se poate obține de aici.

Premii la categoria 16-26 ani:

„Trofeul Tinereţii“ Amara 2017 – 10.000 lei
Premiul I – 5.000 lei
Premiul al II-lea – 4.000 lei
Premiul al III-lea – 3.000 lei
Premiul de popularitate – 2.000 lei
Două menţiuni. 1.500 lei x 2

Pentru categoiria mai mică de vârstă, înscrierile pentru concurs vor fi făcute atat de Centrele Judeţene pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Centrele Culturale şi Şcolile Populare de Arte, cât și individual, pe baza fişei de înscriere si a copiei după cartea de identitate (certificat de naștere pentru participanții sub 14 ani), ce vor fi trimise pe adresa Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa, b-dul M. Basarab, nr.22, Slobozia, cod 920031, jud. Ialomiţa, tel./fax.0243-231151, sau pe adresa de mail consiliullocalamara@yahoo.com ori direct în ziua preselecţiei. De asemenea fișa de înscriere se poate obține de pe siteul festivalului.

Înscrierile pentru preselecție se vor face până la data de 15 iunie 2017. În funcție de numărul de concurenți înscriși la această secțiune se va organiza preselecția ce va avea loc în data de 20 iunie la Bucuresti, într-o locație care va fi publicată pe site-ul festivalului.

Mai multe detalii și regulamentul le puteți găsi aici.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!