Radu Sîrbu lșansează o piesă romantică: Răspuns

Radu Sîrbu lansează o nouă piesă intitulată #Răspuns.

Piesa beneficiază de un videoclip la care au participat mai multe cupluri atât din Moldova cât și din România printre care se numără; Lilia Ojovan (Lilu) și Călin Roșca, Raluca și Marius Onuc, Diana Botnaru și Lilian Băietrău, Natalia și Marius Brașoveanu, Iulia și Radu Capbătut.

 Piesa este produsă și compusă de artist alături de frumoasa și talentata să soție Sianna (Ana Sîrbu).

Am ales să lansez piesa #Răspuns în această perioadă dificilă pentru noi toți pentru că știu, multe cupluri și-au amânat evenimentele din motive bine cunoscute, iar eu am dorit să le transmit un mesaj frumos care să ajungă la inimile lor, iar cei ce știu să iubească, să nu uite că dragostea nu are termen de valabilitate și că totul va fi bine! Sper că am reușit să ating coarda sensibilă iar mesajul meu vă ajunge acolo unde trebuie.

  Țin să mulțumesc din suflet ”Mesagerilor Iubirii”, cuplurilor care au fost de acord și au participat la acest proiect și, care au acceptat propunerea  de colaborare fără să ezite, chiar dacă  încă nu auziseră piesa.

 Inițial am avut în plan să organizăm un ”casting„ să filmăm actori care să interpreteze rolul cuplurilor din acest videoclip dar, ulterior împreuna cu echipa Rassada Music am hotărât că vă fi mai bine dacă mesagerii noștri vor fie oameni cu povești reale de iubire care au trăit cu adevărat emoțiile acestui moment magic, a declarat Radu Sîrbu.

Share This:

Leave a Reply

Un comentariu la „Radu Sîrbu lșansează o piesă romantică: Răspuns

  • 20 octombrie 2020 la 21:15
    Permalink

    Linia melodică este furată de la melodia “Shallow”. Chiar nu se mai sesizează nimeni? Am ajuns ca înainte de ’89?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.