Remember “Mamaia’85”: Silvia Dumitrescu debuta!

Silvia Dumitrescu este una din interpretele care s-a lansat la Festivalul de la Mamaia din anul 1985. A urmat cursurile Şcolii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudor şi se face uşor remarcată datorită stilului său original şi plin de viaţă. Astăzi, ne amintim de momentul artistei de la debut urmând ca în zilele următoare să descoperiţi şi alte surprize de la Silvia.

Echipa Top Românesc, 7 august 2010

Share This:

Leave a Reply

Un comentariu la „Remember “Mamaia’85”: Silvia Dumitrescu debuta!

 • 7 august 2010 la 19:19
  Permalink

  Da, într-adevăr, o înregistrare de arhivă. Deşi au trecut peste 20 de ani de atunci, îmi amintesc despre Festivalul Mamaia din acele timpuri. Nu scăpam nicio ediţie, chiar dacă nu întotdeauna se transmitea la TV (se difuza la radio şi stăteam cu urechea-n difuzor).
  Silvia a fost una din preferatele mele încă de când s-a lansat, am văzut-o şi live, în 1988 sau 1989, nu mai reţin exact anul, într-un spectacol în care a ridicat sala-n picioare interpretând creaţiile lui Adrian Enescu şi cu stilul ei non-conformist de a se mişca pe scenă.
  Poate sunt nostalgică, dar îmi lipsesc vremurile acelea.
  Privind acest clip, mi-am reamintit ce a spus, nu demult, Mirabela Dauer la o emisiune de pe Antena 2: înainte de 1990 nu urca oricine pe scenă, ci numai acela care ştia SĂ CÂNTE! Silvia face parte dintr-o generaţie care promitea să preia, cu succes, ştafeta de la „greii“ Similea, Dauer, C. Constantiniu, Dan Spătaru etc. Dar a venit Revoluţia şi, odată cu ea , s-au schimbat multe în muzica uşoară românească. Din păcate, nu toate au fost în bine….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.