România pe locul 7, Moldova pe podium. Concursul Eurovision a fost câștigat de Portugalia!

România, reprezentată de Ilinca și Alex Florea, cu piesa ”Yodel It!”, a ocupat poziția a șaptea în clasamentul final Eurovision Song Contest 2017, cu 282 de puncte în timp ce Republica Moldova ce a participat în concurs cu trupa SunStroke Project, a reușit să se claseze în concurs pe poziția a III-a. Anul acesta au punctat evoluțiile concurenților un juriu de specialitate din fiecare țară și publicul.  România a reușit să se claseze în primii 10 după voturile venite de la public, cu voturile de la juriu ai noștri erau clasați în partea a doua a clasamentului. Moldova a intrat în concurs cu  melodia ”Hey, Mamma”.


Reprezentanții României au intrat in concurs pe cea de-a 20-a pozitie și au interpretat melodia ”Yodel It!”. Momentul lor a fost completat de o grafică cu animații multicolore și de prezența a două tunuri strălucitoare pe scenă. În timpul spectacolului, Alex Florea a urcat pe unul dintre cele două tunuri. Pe scenă s-a aflat și fratele lui Alex Florea, Cristi Goaie, care a purtat o ținută neagră și i-a acompaniat pe cei doi concurenți.

La finalul momentului lor, Alex Florea a surprins-o pe Ilinca sărutând-o pe obraz. După votul juriilor, România se afla pe locul al 15-lea și a primit din partea publicului 224 de puncte.

Concursul a fost câștigat de Portugalia prin reprezentantul lor, Salvador Sobral și melodia ”Amar Pelos Dois”. Pe următoarele două locuri în clasament s-au situat Bulgaria, cu 615 puncte și Moldova, cu 374 de puncte. Topul 5 a fost completat de Belgia și Suedia.

Share This:

Leave a Reply

Un comentariu la „România pe locul 7, Moldova pe podium. Concursul Eurovision a fost câștigat de Portugalia!

  • 28 mai 2017 la 22:49
    Permalink

    cel mai nasoala editie asta de anul asta nu ca nu au fost si alte editii tot asa dar de data asta a castigat nu un homosexual gay travestit ci un caz social doamne fereste a luat-o rau pe aratura concursul asta cu alegerea asta dar asta este eu la eurovision nu renunt de ceva ani il tot urmaresc am fost dezamagit de alegerile facute pe la spate dar am mers mai departe asta fac si de acum inainte nu cred ca are dreptate in ceea ce priveste muzica ca traim intr-o lume in care se asculta muzica de tip fast food si mai spunea zicea ca piesa lui cica nu ar fi fost de tipul asta fast food nu prea i-as da dreptate la eurovision nu s-a purtat niciodata cum spune el muzica de tipul asta mai degraba imi convenea mie sa castige un artist mai ca lumea si o piesa ca lumea care sa imi ramana in minte asta nu imi ramane in minte mie e doar un motan avorton care miorlaie mai bine sa numai faca declaratii de astea sa taca naibii ca vorbeste numai tampenii ca si cum piesa lui e asa perfecta nu se intelege nimic dar absolut nimic din piesa lui dupa ce ca nu vine la repetitii un bandit un golan un smecher mai castiga si eurovisionul macar daca a castigat sa isi trateze boala de care sufera a jucat atata teatru ca sufera cu inima ce n-am vazut asa ceva dar ce m-a dezgustat cel mai mult a fost ala care si-a aratat fundul acolo pentru unii oricum editia asta a fost ultima din viata lor dar pentru mine niciodata nu este finalul

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.