Sărbătoriții zilei de 26 septembrie: LA MULȚI ANI!

Sărbătoriții zilei de 26 septembrie sunt compozitorul ș solistul Adi Cristescu și actrița Dana Roogoz. Echipa TopRomanesc.ro le urează amândurora LA MULȚI ANI! Dacă mai cunoști și alte persoane din lumea muzicii românești născute în această zi, scrie-ne la contact@topromanesc.ro.

Adi Cristescu a absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” București și a colaborat, în calitate de compozitor sau solist cu mai multe nume ale muzicii românești. A făcut parte din proiectul lui Connect-r Rappin’On Production, iar în prezent este presedintele Comisiei de Muzica la MUZE – Asociatia pentru Teatru, Film, Muzica si Dans.

Dana Rogoz ste o actriță română de film și televiziune, designer, personalitate publică și prezentatoare de televiziune. La vârsta de trei ani a intrat în grupul Minisong, sub conducerea lui Ioan Luchian Mihalea. A urmat un an la Teatrul Evreiesc de Stat, unde cânta și unde a descoperit-o Cristi Rotaru, cel care a adus-o la TVR. Actrița a debutat la vârsta de numai patru ani, când făcea primul ei turneu, și când avea să înceapă să joace la TVR.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.