Seara a doua, SeptemberFest, cu doi artiști care au ținut publicul în priză: Ovi Jacobsen și Randi

La muzica lui Randi care a încheiat seara a doua a evenimentului intitulat September Fest de la Botoșani, te aștepți la reacții furibunde și entuziaste ale copiilor și adolescenților veniți să-l vadă și să-i asculte muzica, dar rămâi absolut impresionat să auzi o copilă de 12 ani care îți spune la ureche: “Cântă așa de fain și live chiar față de ce artiști există acum la noi” despre Ovi Jacobsen, artistul care a deschis seara a convins. A animat publicul. Pe Ovi l-am mai văzut în câteva showuri și dacă mereu îmi ziceam în sinea mea că prea multă engleză în piesele cântate, de data aceasta am rămas plăcut surprinsă.

A cântat de la Mircea Baniciu, piesa cu care a cucerit acum câțiva ani la Cerbul de aur, de la Vali Sterian, “Amintire cu haiduci”, a cântat, cadou pentru botoșănenii lui, piesa lui nouă, cea pe care o va promova din toamnă pe radio. O explozie de mâini ridicate a fost când artistul a început să cânte hitul lui Bon Jovi “It’s my life”. S-a ajutat pe scenă de instrumentul care l-a consacrat până acum în plan muzical, pianul. Și n-a lipsit piesa “Playing with fire” cu care în 2010 a urcat pe locul III la Eurovision, împreună cu Paula Seling, apogeul de entuziasm al publicului.

Randi a cântat hiturile lui care se aud pe radio iar publicul a dansat, a cantat, a țipat, a aprins luminile de la telefoane. A fost activ, empatic, sincer, a arătat că a venit pentru artist la festival.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.