Serile de concurs de la Festivalul Cerbul de aur au început

25.000 de euro valorează trofeul Cerbul de Aur care se va acorda anul acesta la ediția aniversară a tradiționalului evenioment. 18 concurenți din România, dar și din Spania, Armenia, Italia, Moldova, Israel, Franța, Marea Britanie, Cipru, Albania, Kazakhstan, Belgia, Macedonia și San Marino.

România este reprezentată de Ovidiu Anton, rockerul care a ratat din vina TVR să reprezinte România la Eurovision,  Raluca Blejușcă, fostă Angels și Dora Gaitanovici, o revelație a tinerilor interpreți, grație celor mai recente trofee obținute la câteva festivaluri mari din țară. Concursul se va desfășura joi și vineri. În cele două zile concurenții cântă fiecare câte o piesă.

Recitalurile serii de joi sunt asigurate de Linda și Flavius Teodosiu, Loredana și Amy Macdonald. Iar vineri în recital vor cânta Horia Brenciu, Delia și James Blunt. Mai trebuie spus că pe scenă concurenții sunt acompaniați de celebra orchestră condusă de Ionel și Andrei Tudor căreia i s-a alăturat instrumentiști de la Opera din Brașov.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.