Teodora Sava lansează primul single oficial, “FIRST”

Teodora Sava, unul dintre copiii talentați din festivalurile pentru copii, este acum o tânără talentată care își urmează drumul muzical și lansează  primul ei ei single, intitulat „FIRST”, piesă pentru care a filmat şi va fi urcată direct cu videoclip: http://bit.ly/TeodoraSavaFirst.

Lansarea va avea loc duminică, la CONCERT ONLINE alături de PEPE, în chiar locul în care publicul a ascultat pentru prima oară melodia în decembrie.

„Înainte de Crăciun am promis că voi încerca să filmez un videoclip pentru „First” şi să lansez oficial primul single şi că premiera va avea loc tot la #CONCERTonline şi iata că am reuşit şi mă ţin de promisiune. A fost un pic de muncă fiindcă aproape totul este o noutate pentru mine dar finalul a ieşit excelent şi abia aştept lansare. Mi-a plăcut atât de mult tot procesul acesta creativ încât deja mă gândesc când şi cât de repede să reiau totul dar aceasta este o altă discuţie. Pentru moment rămâne aşa, FIRST, prima lansare, primul single, primul videoclip, duminică, de la 19.00 şi apoi de la 21.00, acolo, la Pepe pe YouTUBE, alături de o familie frumoasă, separaţi dar întotdeauna împreună, ONLINE.” a spus Teo.

 

Pe Teodora o cunoaştem de la NEXT STAR acolo unde a ridicat o ţară întreagă în picioare începând cu juriul în momentul în care a cântat Listen de la Beyonce. A fost un moment excepţional care a rămas întipărit în memoria tuturor iar zecile de milioane de vizualizări făcute pe conturile de socializare confirmă acest lucru. Pepe, Lora, Maria Cârneci şi Vasile Murariu dar şi o ţară întreagă au declarat-o extraterestră lucru care s-a repetat câţiva ani mai târziu şi la X FACTOR când a arătat încă o dată dacă mai era cazul faptul că este una dintre cele mai bune voci din noul val.

Între timp, Teodora a continuat să se pregătească pentru ceea ce înseamnă cariera sa muzicala şi-a continuat studiile. A terminat deja George Enescu unde a studiat flaut pian şi canto jazz şi in prezent este la Londra la British and Irish Modern Music Institute, la specializarea Music Performance și Music Business ceea ce ne face să înţelegem exact cât de serios ia lucrurile în ceea ce priveşte ceea ce vrea să facă mai departe.

Revenind în 2021, iată că reuşeste să pună la numai 19 ani totul cap la cap şi lansează total independent un prim material care este practic cel mai frumos început pentru ceea ce va deveni cu siguranţă.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.