TIMPURI NOI – Unplugged pentru tata

timpuri-noi-unpluggedPe data de 20 mai 1994, TIMPURI NOI era prima formație din România care apărea unplugged într-un spectacol la Teatrul Ion Creangă din București. Show-ul a fost preluat de Televiziunea Română, iar banda sonoră era transpusă pe disc și casetă.

Coperta acelui material audio făcea la rândul ei istorie: imaginea unui copil zâmbitor și simpatic foc! Se împlinesc 19 ani de la aventura pe care o generație întreagă o ține minte. E vreme de reamintire și e timpul să se povestească mai departe, celor mai tineri, cum e cu rockul adevărat, puternic, cu mesaj și atitudine.

Trupa TIMPURI NOI, în formula actuală, adică Dan Iliescu, Felix Sfura și Sabin Penea, într-un concept acustic alături de instrumentiști deosebiți și invitați care merită, sărbătoresc … mustața copilului de acum 19 ani.

UNPLUGGED PENTRU TATA, un concert cu adevărat senzațional, va avea loc pe 22 aprilie, la Cinematograful Scala din București, începând cu ora 20.00. Biletele se pun în vânzare exclusiv prin rețeaua Eventim!

Prețul unui bilet este de 49 de lei, acces general. Mai multe detalii în curând.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.