Titus Andrei despre Ionel Tudor și melodia „Uneori”. Pepe a relansat melodia la Festivalul „Mamaia”!


Spectaculos când cântă la pian, melodios prin tot ce compune, meticulos când orchestrează, serios când dirijează, prietenos cu cei din jur, valoros muzician al momentului în România: Ionel Tudor.  Și nu uneori, ci întotdeauna.

1992, Gabriel Cotabiță lansa piesa lui Ionel Tudor “Uneori”, mare succes de public. N-a luat nicăieri niciun premiu, în schimb, i-a adus un loc II, de bun augur, lui Ionuț Pascu în 1999, la “Mamaia”, Intepretare.

Pepe, pentru că acesta era noul nume, cânta atunci cu Latin Express, normal, în dulcele stil latino. Fani cu duiumul. Și mai zic o dată: nu uneori, ci totdeauna toate pleacă de undeva.

Pepe: Când am apărut pe piață, am apărut deja cu experiență de scenă și contează foarte mult. Degeaba cânți doar pentru un an sau doar pentru un timp. Important este să ai continuitate și an de an să scoți ceva nou, să te reinventezi și nu numai asta, să-ți rămână hiturile și să le asculte lumea și peste 5 ani, 10 ani. Sentimentul cel mai frumos este atunci când te exprimi liber și cel mai bine mă exprim prin muzică.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!