Trupa Cuibul canta acustic sambata, 16 ianuarie, la Beraria H

Trupa Cuibul din Chişinău vine sâmbătă, 16 ianuarie, la Berăria H, pentru un concert pe care nu trebuie să îl ratezi.

Cuibul este formaţia muzicianului Igori Dinga, producătorul muzical al celor de la Zdob şi Zdub, căruia i s-au alăturat: Lidia Scarlat (vocal), Igor Cosolean (chitară), Andrei Boico (bass), Eugen Berdea – toboșarul trupei Alternosfera (cajon), Stanislav Culcicovschi (acordeon) şi a fost înfiinţată în 1991. În această componență au sustinut concerte în Republica Moldova, Ucraina și Rusia și au cântat în deschiderea trupelor The Cardigans şi Morcheeba.

Recent, trupa a finalizat al 8-lea album – “Vise elementare” – fiind primul album în limba română, lansat împreună cu Media Pro Music si Universal Music România. Albumul a metamorfozat întregul sound al formației, devenind unul acustic-cameral: un nou concept pentru un nou public și o nouă viață pentru cele mai frumoase piese din istoria de 25 de ani de activitate a formației.

Cel mai recent videoclip al trupei este regizat de Pavel Vladimirsky și este dedicat orașului Chișinău:

Videoclip CuibulOrasul:

www.smarturl.it/orasul.video

“În febra grijilor, flatărilor şi reproşurilor faţă de ‎Chişinău, noi îi dedicăm o piesă şi un videoclip. Acesta e Chişinăul aşa cum îl vedem noi. Haotic, plin de surprize, pe alocuri paradoxuri, iraţional, însă foarte aproape, cald şi unic în felul său.” – Cuibul

Haideți asadar sambata, 16 ianuarie, incepand cu ora 22 la Beraria H la un concert acustic marca Cuibul. Intrarea este libera.

Albumul Cuibul – Vise elementare – este disponibil accesand urmatorul link:

http://mediapro.lnk.to/ViseElementare

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.