Trupa Edict a lansat o piesa noua, intr-o componenta schimbata

Trupa Edict din Republica Moldova a lansat o noua piesa. Este vorba despre o balada cu care trupa intr-o componenta noua doreste sa intampine primavara si sa anunte noile modificari.

Pe parcursul activitatii artistice formatia EDICT a optinut diverse premii la concursuri – festivaluri de muzica cum ar fi: Festivalul MAMAIA, STEAUA CHISINAULUI, DAUA INIMI GEMENI, festivalul pop-rok din Bulgaria.

EDICT a avut doua participari la selectia nationala EUROVISION Romania unde a ajuns in finala si semifinala. EDICT a mai primit invitatia de a participa la selectia nationala EUROVISION Elvetia 2013.  Piesele formatiei EDICT sunt difuzate la posturi de radiourile si televiziunile din Republica Moldova.

EDICT a activat cu success in proiectul MAMAIA – CAUTA O VEDETA initiat de organizatorii festivalului de muzica usoara MAMAIA si a lansat trei 3 -CDuri, unu in Romania si doua in Republica Moldova.

EDICT este format din 5 membri:  Andrian Cataraga – tobe, Petru Sandrovschi -chitara, Cristian Chiaburu – bas chitara, Dorin Mincev – clape, Daniela Manole – voce.  Compozitorul si conducatorul formatiei EDICT – Valeriu Cataraga. Maneger – Anatolie Neagu.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.