Un tânăr interpret are nevoie de susținerea financiară a tuturor pentru a reprezenta România la o competiție în America

iulian seleaTânărul Iulian Selea, cunoscut din festivalurile de muzică pentru copii și tineri, dar și ca finalist la Vocea României, are nevoie de 7500 de dolari pentru a putea reprezenta România la competiția Campionatul Mondial al Artelor de la Hollywood.
Mama interpretului, Ileana Selea, ne-a solicitat sprijinul pentru Iulian deoarece nu dispune de banii necesari deplasării tânărului la această competiţie. Costurile acestei deplasări sunt de aproximativ 7.500 de dolari (deplasare + pregatire canto + pregatire fashion).
Modalitatea prin care cei care doresc să-l ajute pe Iulian este de a direcționa 20% din impozitul pe profit al anului 2015 – persoanele juridice – redirectionatii 2% din impozitul pe salariu retinut pe parcursul anului 2015 – salariati – FISA 230 Sumele se pot vira in contul societatii non profit ”LALELE PE PORTATIV” deschis la CECBANK ARGES . COD FISCAL 26428913 CONT BANCAR RO65CECEAG0130RON0814105
Iulian face parte din delegatia tarii noastre la sectiunea solo -voce.
World Championships of Performing Arts ( WCOPA ) va avea loc anul acesta în perioada 8-17 iulie 2016 la Hollywood – U.S.A. Romania a fost invitata sa participe cu o echipa nationala, alaturi de cele peste 50 de tari participante.
Acest campionat mondial se desfasoara pe doua categorii de varsta:
– juniori ( 5 – 15 ani )
– seniori ( peste 16 ani)
 WCOPA ofera posibilitatea celor care ajung in finala acestei competitii, sa obtina burse de studii, la institutii de prestigiu din S.U.A. !
– New York Conservatory for Dramatic Arts
-Millennium Dance Complex
-New York Film Academy
-Marc Williams, Indasoul Entretainment
-Shele Sondheim, CSM Words and Music

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.