Un trio formidabil: Nicoleta Nucă, INNA și Antonia! Ascultă varianta specială a piesei "Nu sunt"

Nicoleta Nucă a lansat o versiune live, specială a piesei “Nu sunt”, susținută de colegele ei de la Global Records, INNA și Antonia, alături de band-ul ei.

În ultimele luni piesa Nu sunt” s-a bucurat de aprecierea publicului din România, are aproape 11 milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa a stat săptămâni la rând în topul celor mai difuzate piese românești.

Melodia a fost compusă și produsă de băieții de la The Farmers, care au avut colaborări de succes cu INNA – „Spre mare”, Antonia – „Jameia”, Antonia feat. Puya – „Hurricane”, Holograf și Antonia – „Întoarce-te acasă”.

Este o piesă cu un mesaj foarte puternic, actual, despre femeile care se găsesc într-o ipostază de trofeu. Din fericire, pentru mine nu e o dezamăgire personală, dar este un mesaj care vreau să fie auzit”, declara Nicoleta Nucă cu ceva timp în urmă.

Frumoasa interpretă devenită celebră după participarea la X Factor, pregătește lansarea unui nou single. Colega ei de la Global Records, Antonia, ne pregătește și ea un nou material muzical, în timp ce  INNA se bucură de succes și  peste 3 milioane de vizualizări cu cel mai recent single al ei, “Bop Bop“.

INNA o susține pe Nicoleta Nuca încă de la inceput, considerând-o una dintre cele mai bune voci din România.

INNA a lansat albumul “Body and the Sun” varianta specială pentru Japonia pe 24 iulie, iar pe 15 septembrie, urmează lansarea celui de-al patrulea album din cariera artistei – “INNA”.

Dansatori de la mai multe școli de dans din toată țara au răspuns provocării coregrafului INNEI – Cristian Miron, de a se filma dansând coregrafia piesei “BOP BOP”.

INNA este in turneu de promovare în Japonia în această perioadă, iar în septembrie, merge în turneu în Mexic.

Vă place varianta live a piesei interpretată de cele trei cântărețe?

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.