Vasile Șeicaru, la aniversară…

Cantautorul Vasile Șeicaru a făcut o mărturisire emoționantă la împlinirea frumoasei vârste de 70 ani, pentru toți cei care îi iubesc muzica.
70!
Mă gândeam sa nu scriu nimic de ziua mea, dar încerc să-ți spun câteva cuvinte acum când realizez că au trecut 70 de ani de când mi s-a dat să văd lumina!
Că am făcut ce am făcut în anii ăștia, asta-i treaba mea! Se pare că a fost ceea ce trebuia!
Dupa cum știi, am făcut sport toată viata mea, și dacă ar fi fost să rămân profesor de educație fizică sau antrenor, știu că le-aș fi făcut foarte bine pe ambele, dar a fost așa, să merg pe calea muzicii și am reușit, renunțând la multe, poate la prea multe! Am scris multe cântece pe gustul tău si tu mi-ai rămas mereu aproape!
Când spui Șeicaru, spui “folkistul”, dar eu n-am compus numai în genul folk! Eu am cântat, si tu mi-ai apreciat muzica! Știu sigur că am mulți prieteni (mai multe doamne, și mă bucur enorm că-i așa)! Unii prieteni îmi sunt si acum aproape, desigur cei care-mi iubesc necondiționat muzica, dar mai știu sigur ca mai sunt si alții care nu dau 2 bani pe mine si pe cântecele mele (aici mă refer desigur într-o oarecare măsură la colegii mei)! Am căutat în toți anii ăștia să țin răul deoparte! În mare parte am reușit! Mulți dintre cei pe care-i credeam prieteni m-au dezamăgit și asta m-a durut mult! Sigur ca am dezamăgit si eu pe câțiva…știu sigur asta! Desigur că pe plan familial am cam dat “bâca”, poate că și pentru că m-am dedicat cu totul muzicii, așa a fost sa fie, nu e momentul să dezvolt asta acum! Acum, pe același plan, trăiesc de câțiva ani o perioadă de grație, pentru care nu pot decât să-i mulțumesc lui Dumnezeu!
Nu sunt ceea ce se cheamă o …”vedetă”, sunt însă un artist popular (despre valoare, și despre cât contez în showbiz-ul ăsta colorat, nu se cade să vorbesc eu!) Mă bucur enorm că și astăzi mă recunoaște lumea pe oriunde-aș merge…și atunci îmi șoptesc în barbă că m-am făcut umbră pamântului degeaba!
După cum vezi, mă bucur de lucruri copilărești!
Am scris vreo 12 albume de autor, asta pentru ca lumea sa le asculte! N-am să spun niciodată ca am compus sute de cântece, si că am susținut mii si mii de concerte! Au fost multe, foarte multe, dar nu știu zău câte!
Zilele astea va vedea lumina, albumul meu de autor, intitulat “SENTIMENTAL”!
O să vă arăt “dăcât” coperta deocamdată, dar curând piesele vor apărea și pe Canalul Oficial YouTube, la care vă rog prietenește să vă abonați!
Cam asta îți spun de ziua mea, desigur că mai am multe să-ți dezvălui sau să-ți mărturisesc, dar deocamdată, atât! Finalul e însă deschis, mai are bunul Dumnezeu și cu mine niște planuri pe care desigur că nu vreau să le știu!
La sfârșit îți spun că te iubesc necondiționat, că nu privesc niciodată cu ură spre cer, ceea ce te rog să faci și tu!
Vale!

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.