Videoclip nou: Delia – “Cine m-a făcut om mare”

Delia a lansat videoclipul noului single ”Cine m-a făcut om mare”. Piesa a fost compusă chiar de către Delia, versurile fiind inspirate de tranziția sa de la copilărie la maturitate.
“Cine m-a făcut om mare” este una dintre cele mai îndrăgite melodii de pe albumul ”Deliria”. Piesa a adunat zeci de coveruri cu zeci de mii de vizualizari pe youtube, în concerte fiind cântată la unison cu toți cei aflați în public.

”Cine m-a făcut om mare” este o piesă scrisă într-un moment sensibil. E pentru copilul Delia, pentru fetița care își dorea să fie om mare. Ea crește… și își dă seama că partea cea mai frumoasă a vieții a trecut deja și vrea înapoi la copilarie. Confortul copilăriei, căldura mamei, lipsa oricărei griji, entuziasmul tipic vârstei, inocența și totodată curajul nebun sunt lucruri de care la maturitate nu uiți. Nu uita de copilul din tine, nu uita să îl hrănești cu bucurie și dă-i voie să se manifeste din când în când. În altă ordine de idei, e un cântec trist, la care recunosc… mi-a dat o lacrimă când l-am scris. Cumva e un cântec de dragoste în care îți dorești ca persoana iubită din prezent să îți suplinească nevoile și cum de fapt nimeni nu poate să fie ca mama și ca tata…” – Delia

Videoclipul piesei “Cine m-a făcut om mare” ne prezintă o întâlnire fictivă dintre #DeliaMare și #DeliaMica (interpretată minunat de Catinca). Clipul este regizat de Vlad Feneșan, cel care a lucrat alături de Delia și la videoclipul “Doar pentru tine”.

Piesa “Cine m-a facut om mare” este al cincilea single extras de pe albumul “Deliria”, material discografic lansat la începutul lunii aprilie, în cadrul concertelor “Welcome to Deliria”, anterior fiind lansate piesele “1234 (Unde dragoste nu e)”, “Gura ta” (feat Deepcentral), “Ce are ea” si “Da, mamă”. Pe cel de-al 4-lea album al artistei se găsesc și colaborările cu Taxi (“Atât de trist”) și Carla’s Dreams (“Cum ne noi”), dar și piese noi ca “Ce zodie ești?” (feat Marius Moga) sau “Fulg”.

Pe 5 decembrie, Delia va susține la Teatrul Național București cel mai inedit concert din cariera sa și totodată primul show alături de Big Band Orchestra, coordonată de maestrul George Natsis – Delia’s Winter Wonderland.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.