VOLTAJ – Prima trupă din România cu un concert filmat în 4k

Din toată inima – Simfonic”, mega-concertul pe care l-a susținut Voltaj în Cluj-Napoca, în data de 3 decembrie, mai aduce o premieră în România – este primul concert al unei trupe filmat la o rezoluție 4k.

Show-ul exploziv în care hiturile trupei au fost interpretate într-o manieră inedită și plină de emoție, alături de orchestra Simona Strungaru Symphonics, a fost completat de un adevărat spectacol de lumini și lasere, ritmuri de vioară, clarinet, flaut, violă.

Cea mai mare producție a unei trupe românești înseamnă o imensă desfășurare de forță și resurse: 45 de instrumentiști, 430 de metri de schelă, 300 de aparate de iluminat, 50 de motoare electrice, 3 console de mixaj audio, 146 de canale audio, 60 de microfoane, 17 camere de filmat 4k, 9 lasere, 3 tunuri de confetti, 25 de operatori pe timpul spectacolului și 55 de membri în echipa tehnică.

A fost un spectacol “Din toată inima” plin de emoții la momentele individuale avute de către fiecare dintre membrii trupei, care a culminat cu interpretarea piesei “Eu cu mine” în memoria celor care și-au pierdut viața în Colectiv. În același timp, pe ecrane au rulat imagini cu cei care și-au pierdut viața în noaptea de 30 octombrie.

Toate încasările concertului “Din toată inima Simfonic” vor fi donate prin intermediul Crucea Roșie celor aflați în suferință în urma tragediei din clubul Colectiv.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.