WRS aduce vacanța mai aproape prin vibe-ul exotic al piesei Hadi!

WRS lansează piesa Hadi, a cărei idee a început în urmă cu doi ani, iar acum a prins contur, după o sesiune cu Domino – Costel Domințeanu, având un sound deep house și etnic. Hadi este un cuvânt turcesc, care înseamnă “haide”, în șase limbi, în care și pronunția este similară. Acesta reprezintă și mesajul piesei, acela de call to action pentru o dragoste fără granițe, care nu ține cont de naționalitate, etnie sau sex, o dragoste universală.

“Am început linia melodică pentru Hadi acum doi ani și mereu mi-a rămas într-un document în telefon, iar acum câteva luni, când Costi mi-a arătat un beat, începusem să scriu pe el și instant mi-a venit linia asta în minte, pentru că semăna foarte mult cu vibe-ul celui pe care-l scrisesem atunci. Linia în sine duce într-o zonă de call to action, așa că m-am gândit care ar fi cel mai puternic și am ales Haide. Am început să mă documentez și am ajuns mai departe la mesajul piesei, de dragoste fără granițe, între est și vest”, a declarat WRS.

Clipul este unul de coregrafie, plin de senzualitate și energie, în care WRS a avut-o parteneră pe Raluca Netca. „În ceea ce privește clipul, mi-am dorit să filmez un clip de coregrafie, pentru că sunt dansator la bază. Am luat legătura cu Miron, cu care am lucrat foarte mult timp. Deși ne-a fost mai greu în perioada asta, am reușit să lucrăm împreună pentru Hadi, el mi-a trimis coregrafia pe un video și eu am învățat-o în sufragerie. Vorbind cu Alexandru Mureșan, cu care am colaborat pe partea de video, mi-a sugerat că este nevoie și de o energie feminină pe lângă cea masculină, pentru că piesa este destul de mistică și plină de sexualitate. Bineînțeles, am vorbit cu Raluca Netca, partenera mea de dans de foarte mulți ani, care este superbă și a fost extraordinară în clip. Așa am ajuns la această echipă minunată și sunt extrem de mândru de rezultat”, a completat WRS.

Hadi este un imn al vacanței, al unei stări de bine și de distracție, care aduce vara și plaja mai aproape.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!