Xandra concurează la preselecția Eurovision 2017 cu piesa “Walk on by”

Xandra (Alexandra Șipoș) revine pe scena Selecției Naționale pentru Eurovision. Dornică de o carieră internațională și de a reprezenta cu mândrie România la Eurovision, Xandra speră să cucerească publicul și să obțină biletul spre Kiev.

Printre atuurile ei se numără vocea puternică, piesa compusă de o echipă din străinătate și experiența pe care deja o are la Selecția Națională.

Melodia cu care Xandra s-a înscris în competiție se numește “Walk on by” și a fost compusă de Will Taylor și  Jonas Gladnikoff. Interpreta nu e la prima colaborare cu aceștia. În 2016, britanicul Will Taylor și suedezul Jonas Gladnikoff i-au încredințat Xandrei piesa “Superhuman” cu care interpreta a ajuns în etapa semifinalelor.

Până la câștigarea Selecției Naționale, Xandra are de trecut prima dată peste etapa audițiilor în fața juriului. Acesta va decide semifinaliştii într-un show televizat.

Audiţiile vor fi înregistrate în studiourile TVR şi vor fi difuzate în perioada 5-11 februarie, pe TVR 2. Pe 12 februarie vom afla cine sunt cei 15 semifinalişti aleşi de juriu. Iar reprezentantul României la Eurovision va fi ales exclusiv de public, prin televot.

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 şi 11 mai şi finala pe 13 mai.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Un comentariu la „Xandra concurează la preselecția Eurovision 2017 cu piesa “Walk on by”

  • 29 ianuarie 2017 la 12:30
    Permalink

    alta care a revenit iar doamne fereste ea chiar crede ca o mai voteaza cineva

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.