Zdob si Zdub & Fratii Advahov au cea mai virala melodie care a participat la Eurovision Song Contest 2022

Zdob si Zdub & Fratii Advahov au cea mai virala melodie care a participat la Eurovision Song Contest 2022. Trupa moldoveană cucereste si topurile internationale, fiind melodia cel mai sus clasata in topul Spotify 50 Global dintre toate tarile participante (ocupa pozitia a 6-a).

 Piesa „Trenuletul” ocupa primele locuri in topurile Spotify Viral din 26 tari, fiind pe primul loc in Italia, Olanda, Suedia, Belgia, pe 2 in Norvegia, Lituania, pe locul 3 in Danemarca, Cehia, Letonia, dar si in top 10 in tari precum Marea Britanie, Spania, Elvetia, Austria, Irlanda, Finlanda, Portugalia, Ucraina, Estonia, Islanda etc.

In Romania, piesa ocupa locul 30 in topul Spotify. Pe Apple Music, piesa „Trenuletul” ocupa pozitii fruntase in tari precum Moldova, Romania, Islanda si multe altele. Cea mai descarcata melodie din Germania, Italia, Elvetia, Suedia, Belgia, Thailanda, Emiratele Arabe Unite, Hong Kong, Irlanda, Finlanda, Moldova si multe altele.

Zdob si Zdub si Fratii Advahov au primit si unul dintre cele mai mari punctuaje din partea publicului care a votat din cele 40 de tari, un total de 253 puncte, dupa Ucraina, tara care a castigat editia de anul acesta.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!