Damian & Brothers lansează piesa „In statie la Lizeanu” feat. Smiley

Damian & Brothers împreună cu Smiley au transformat cunoscutul cântec de petrecere “In stație la Lizeanu” într-o piesă extrem de actuală cu un sound urban și foarte modern.

Muzică: Ion Vlad, Damian Draghici
Text: Ion Vlad, Smiley (Andrei Maria), D.O.C., Dorian, Cristi Pascu
Aranjamente: Serban Cazan, Lucian Nagy, Florin Boka
Artwork & grafica: Robert Obert

 

 

Damian Draghici: “Iubesc piesa asta de când eram copil, sper să o iubiți și voi!”

Smiley: “Este un proiect inedit la care am lucrat cu plăcere și care ne-a stimulat creativ atât pe mine cât și pe toți oamenii de la Hahaha Production care sunt implicați în producția acestui album.”

În 2016, Damian Draghici, leader-ul și fondatorul trupei, decide să schimbe sunetul Damian & Brothers și introduce printre instrumentele tradiționale lăutărești elemente de rock, cum sunt chitara electrică, basul electric, tobele de rock și ritmuri de dubstep, reggae și gypsy blues.

Piesa “In statie la Lizeanu feat. Smiley” face parte de pe albumul Damian & Brothers – Gypsy Rock (Change or Die). Materialul a fost creat, produs și coordonat de Damian Drăghici; producătorii generali ai albumului sunt Universal Music România și Gypsy Productions România; producătorii executivi ai albumului sunt Damian Drăghici și HaHaHa Production.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!