Propunere muzicala de la moldovenii de peste Prut: „Amintiri”

img_3484Se spune că, toamna, piesele nostalgice au priză mai mare la ascultători, multe hituri fiind lansate anume în această perioadă și în Moldova, și în România, și pe piața muzicală europeană.

Artista Alyna (Alina Vizitiu), după frumoasa colaborare cu bine-cunoscutul muzician și compozitor din Republica Moldova, Oleg Baraliuc, care a fabricat piesa de debut, „Vânt de acasă”, ce poartă un mesaj autentic, a lansat zilele acestea un nou single – „Amintiri”. Acesta a fost realizat în colaborare cu echipa din România „Havana Music”, ce are colaborări frumoase cu Betty Blue, Alin Văduvă, Julie Mayaya, Sarah JSun, Donk și alții.

Noul manager al artistei, interpretul și producătorul basarabean EL Radu, a afirmat că e mulțumit de noul format al proiectului și de piesă, mai ales că Alinei nu i-a fost ușor să treacă de la un stil și manieră de interpretare specific la un stil mai „modern”.

Alyna ne spune că în curând va începe să lucreze la următoarea piesă, ce va fi din nou în limba română, iar cel târziu după Anul Nou ne va bucura cu primul ei videoclip. La care cântec? Rămâne să vedem!

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!