Live text. A început semifinala Eurovision!

21.00 – concursul Eurovision a început. Prezintă Anca Mazilul și Bogdan Stănescu. Showul este unul live din studioul televiziunii române.

21.04 – Anca poartă o creație vestimentară creată de Doina Levința. Ne-a asigurat că se simte atât de minunat. Poate doar minunat… Ilinca Băncilă e alături de concurenți în camera verde unde se află concurenții… Sunt 20 concurenți care urmează să intre în scenă, ne spune Ilinca.

21:05 – prezentatorii anunță juriul: coach vocal Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Rhandi, Cristian Faur, Adrian Romcescu.

21.08- intra in concurs Alex Parker feat Bastien – All this love. Ozana le-a transmis băieților că ici colo au avut problem. Cristian Faur spune că piesa arat foarte bine, sunt mici probleme la intonație.

21:14: Aldo Blaga -Embers – Anca spune că Aldo poate fi auzit la multe posturi din Chicago cu multe piese de jazz. Cristian Faur îi transmite că nu a făcut mare lucru, nu a transmis. Rhandi i-a spus că îi place piesa, dar și că vocea i-a mai făcut probleme. I-a mai transmis că n-a fost suficientă simetrie pe scenă.

21:20: Ilinca primește legătura în camera verde.

21: 23 Petra – Ireligios. Alexandra Ungureanu i-a transmis ca a avut emoții, că a avut un pic nesigură. Piesa este un pic de nișată și nu te lovește din prima. Are însă un mesaj valoros și trebuie să ai răbdare. Ozana spune că i-a plăcut întinderea vocală și că face față presiunii pe care o presupune concursul.  Romcescu i-a spus că piesa este foarte interesantă, dar există o permanentă instabilitate vocală. Parcă vrei să faci mai mulți decât poți.

21: 29: suntem din nou la Ilinca.

21:31: Vizzi – Sparrow. Vizzi a fost salvat de public. Ozana spune că a fost surprinsă, i-a plăcut finalul apoteotic, i-a placut punerea în scenă. Rhandi i-a marturisit că a fost un pic ezitant, i-ar fi plăcut să fie refrenul un pic mai epic, mai memorabil.

21:36: suntem cu Ilinca

21:38: Vanu – Never give up. Romcescu spune că i-a plăcut piesa de cand a ascultat-o de la început.

21:57: am revenit în partea a doua după calupul publicitar.

21:59: -Mălina- Prisonier Ozana îi spune că are o voce puternică, foarte bine ai atacat, e o surpriză plăcută. Rhandi i-a spus că e deranjat de accentul ei în limba engleză, nu înțelege ce spune. Romcescu i-a spus că vocal a fost o surpriză: exact acolo unde mă așteptam să -ți pui vocea în valoare, o iei pe falset.

22:05: Ilinca din nou, în camera verde

22:07: WRS -Liamname. Alexandra îi apreciază showul, iar Rhandi apreciază de asemenea showul.  I-a spus că ar fi vrut o piesă prin care să demonstreze mai mult vocal.

22:15: Andrei Petruș – Take me. Adrian Romcescu spune că-l cunoaște de ani de zile de la festivaluri, are o voce superbă, extrem de sensibilă, are un vibrato modern, iar piesa e super ok.Rhandi i-a spus că se vede că a cântat în festivaluri, nu i se pare că e o piesă modernă, i-ar fi plăcut mai mult, sună un pic vechi.  Faur îi sugerează să-și lase vocea mai mult liberă. El crede că Andrei n-a fost chiar într-un moment bun. Ozana Barabancea a fost impresionată de dramatismul lui.

22:23: Moise – Guilty. Ozana îi spune că are o energie debordantă. Faur îi transmite că a mai crescut în ochii lui. Are prea multe broderii piesa, mai spune. Alexandra îi spune că are o siguranță de a cânta, însă un pic cam demonstrativ. Romcescu recunoaște că are siguranță pe scenă. Nu e de acord cu Faur că are prea multe broderii.

22:30: Gabriel Basco- One night – Rhandi ii spune de vibrato pe care il are si il asigura ca va fi in finala. Ozana ii transmite ca este stapan pe sine, i-a placut forta lui. Faur i-a transmis felicitari si i-a spus ca a cantat ca pe banda lui video… Romcescu l-a caracterizar ca un tenor veritabil, i-a plăcut piesa.

22:39: Cream, Minodora, Diana Bucșă- România mea Ozana a ramas impresionată de versuri. Rhandi le-a spus că a cântat foarte bine, dar spune că nu e ok că e cântată în limba română. Minodora suverează ideea să facă și versuri în engleză. Romcescu le transmite felicitări, este de acord cu Rhandi că trebuie versuri în engleză.

22:47: finalul celei de-a doua părți

23:00: showul a fost reluat.

23:01: Oana Tăbultoc- Utopia. A fost salvată de public.   Faur a recunoscut-o pe Oana ca studenta lui. I-a spus că are o voce sigură pe refren. Ozana spune că are o tehnică foarte bună și că o așteaptă scene mare, dar recunoaște că piesa n-o ajută. Alexandra i-a spus că piesa e drăguță nu foarte puternică, dar ea o ajută. Îi transmite că e rezervată în ceea ce privește piesa. Rhandi îi spune că nu e cea mai potrivită piesă. Voce prea bună pentru piesa asta. Romcescu îi transmite că piesa nu crează niciun reviriment. Prea multă instabilitate vocală.

23:09: Kerie Mendel-Hurricane. Ozana este impresionată de vocea lui. Faur a fost impresionat de povestea creată și l-a felicitat pentru prestație. Alexandra Ungureanu i-a spus că s-a bazat pe emoție lucru care ar putea să prindă. Rhandi i-a transmis că a fost lăsat fără cuvinte. Romcescu i-a spus că este o piesă prea cuminte pentru un război așa mare, nu crește suficient.

23:21 Dora Gaitanovici- Ana Ozana spune că e Dora e preferata fiicei sale. Sunteți foarte buni, ai o voce senzațională, ai făcut progrese. Alexandra îi spune că i-a plăcut mult mesajul, i-a plăcut. Foarte bună ești Dora. Rhandi  o ține sus și tare că nu trebuie să mergem cu piese în limba engleză.

23:28: Cezar Ouatu – For everyone. Cristian Faur îi transmite felicitări, spune că parcă a fost rupt dintr-un musical. Randi nu a înțeles tema piesei, e ca un discurs de melodie grea, lumea nu poate fredona, spune acesta.  Cezar merită ceva mult mai grandios, spune Faur.

23:37: Andra Oproiu-Yonique.

23:44: E-na-na- Malere Ozana le spune că pentru niște oameni care nu au făcut muzică în viața lor, au o muzicalitate.. Faur nu știe ce e… află acum că e un rock balcanic, nu i-a plăcut. Spune că e un fel de Ruslana, bunica bate toba, care nu se mai cântă la Eurovision.  Alexandra îi felicită pentru toată patima pe care au stârnit-o în rândul oamenilor. Formația a fost salvată de public.

00:05: Eugenia Nicolae feat Cazanoi Brothers- Doina Randi nu mai e de acord ca trebuia în engleză pentru că nu poți să spui plai în engleză… Romcescu spune că vocea e foarte sigură, un pachet bun.

00:11: Eliza G – The Other part of me. Ozana spune că e senzațională, hotărâtă, ca un cal nărăvaș, ținut în frâu, e o poezie… Alexandra spune că piesa are o scriitură clasică, dar felul în care solista o intepretează o face specială. În socotelile mele ești pe plus, spune Alexandra. Randi simte că are experiență, i-ar fi plăcut să cânte o combinație română engleză. Recunoaște că are o interpretare ireproșabilă.

00:17: Aris -Do Svidaniya. Randi spune că nu e piesă care îți pune probleme. Ozana e încântată de ceea ce a auzit și a văzut. Apreciază ideea cu trupa de dansatori.

00:23: concursul semifinalei se încheie. Este explicată procedura de vot.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!