Adela Popescu revine la muzică. Recenzie: Keo feat. Adela Popescu – „Fără tine” (2022)

Keo, artistul și producătorul român cu o activitate muzicală începută în Elveția, a lansat o piesă de dragoste împreună cu Adela Popescu, cunoscuta actriță din filmele televizate românești. „Îmi doream enorm ca Adela să revină la muzică și mă bucur enorm de mult că a revenit. Adela are o voce foarte bună și în studio, dar și live. Keo, nu mai zic, și el este un artist drag mie. Felicitări pentru colaborare! Superbă!”, spune un internaut în secțiunea de comentarii.

Din 2005 și până în prezent, Cosmin Mustață (Keo) numără zeci de colaborări (cântăreața Natasha Bedingfield; producătorul canadian Rob Wells – Backstreet Boys) și proiecte atât în țară cât și în străinătate ca artist și ca producător muzical (printre acestea se numără albumele „Fără Aripi” – 2005; „Everybody Party” – 2011; „Skeo” – 2012; „Liber” – 2014).

Piesa intitulată „Fără tine”, lansată de cei doi, arată situația unui cuplu care tocmai s-a despărțit. Aflați într-un duel muzical în care vocile melodioase se contopesc frumos cu instrumentalul și imaginile dinamice (proiecții pe pereți cu Adela Popescu, scrisori lipite pe perete, biblioteca și cutiile pe care la final, fata le ia cu ea), Keo și Adela menționează diferite momente-cheie din relația care este subiectul principal în melodie.

Acum aflați pe căi diferite, artistul exprimă prin versurile proprii momentele de singurătate și tristețe prin care trece. Acesta, izolat în casa care îi tot aduce aminte de momentele fericite, își îneacă amarul în alcool. Acum, orice lucru din jurul lui îi aduce aminte de ea. „Vântul îți poartă parfumul oriunde aș fi / Și luna-mi așterne pe jos umbra ta oriunde aș privi / […] Până te întorci iar la mine, mi-am pus pe stop inima. Indiferent de cele întâmplate, băiatul îi rămâne loial fetei. Fiindu-i dor de persoana cu care obișnuia să locuiască, băiatul se mai asigură din când în când că fata este bine.

„iubito […]Nu-ți fie teamă” sunt doar câteva dintre cuvintele pe care le putem regăsi în mesajele scrise de băiat și lipite pe pereții din încăperea întunecată.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.