Adrian Enache debutează ca actor într-un film cu speranțe pentru marile festivaluri

Adrian_Enache_01_a07464bb8fAnul viitor, unul din cei mai longevivi artiști din showbiz-ul românesc, Adrian Enache, va debuta ca actor într-un film ce va fi difuzat în marile cinematografe din România și Europa.

Cântărețul va interpreta rolul principal, acela de soț și tată, în filmul ”Kandy”, care are la bază un scenariu adaptat special pentru el, despre relația de familie și mai ales despre stările și trăirile unei femei în interacțiunea cu societatea, soțul, profesia sau copiii ei.

Acest rol va fi jucat de actrița Claudia Motea, asemuită de criticii de film americani cu Giulietta Masina. De altfel, artista este cea care a semnat și scenariul acestei pelicule alături de Mariana Pachis.

”Kandy” este un proiect cinematografic ambițios care pornește cu toate pânzele sus spre a se împlini artistic și a avea succes, propunându-și participarea la festivaluri de prestigiu din Europa și America (Cannes, Locarno, Hollywood Film Festival, Sundance Festival). Din distribuție, alături de apariția inedită a actriței Raluca Gusnicov, fac parte și copiii Irina Rusu și Alexandru Marcarov. Componența echipei filmului este următoarea: scenografia este semnată de Diana Mețiu, concepția regizorală aparținându-i Marianei Pachis, director de imagine-Florin Toader, camera-Paul Ticu, sunetul Ciprian Asante, manager locații Alexandra Drăguț, asistent producție Alexandra M. Păun, scrie Libertatea.ro.

Share This:

CITEȘTE ȘI

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.