Alexandra Stan aduce hitul “Like A Virgin” în România!

Artista a început anul în forță cu single-ul “9 Lives” dar nu încetinește ritmul și astăzi lansează interpretarea ei personalizată a hit-ului care a transformat-o pe Madonna în Regina Muzicii Pop!

“Like A Virgin” a devenit primul hit al Madonnei care s-a clasat pe prima poziție în clasamentul Billboard Hot 100 stârnind o dată cu lansarea controverse dar la scurt timp a devenit una dintre cele mai faimoase piese din istorie, fiind inclusă în lista celor 500 de piese care au schimbat cursul muzicii Rock and Roll. 

Single-ul a cucerit toate topurile muzicale din lume iar impactul social a fost și el impresionant, Madonna a devenit o adevarată influență și inspirație pentru femei.

Alexandra se regăsește printre fanele acestui hit, iar reinterpretarea ei personalizată este unică, vocea și timbrul jucăuș al artistei fac echipa bună cu mesajul rebel de independență al piesei.

“Sunt fană Madonna de mică și când am auzit de această oportunitate m-am simțit super încântată. Ador aceasta variantă reorchestrată de Chris Thrace, sună foarte fresh. Abia aștept să o cânt și în concerte!” declară Alexandra.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.