Andia a lansat singleul „De la dela”

Andia lansează singleul „De la dela”, piesa devenită virală în urma concertului de lansare al EP-ului artistei.

“De la dela” este o piesă pop de dragoste, cu versuri ce aduc emoție și a fost compusă de Vlad Lucan și Alex Pelin, versurile au fost scrise de Alex Pelin, iar producția a fost realizată de Vlad Lucan.

“Nu cred ca am primit vreodata atât de multe mesaje în legătura cu o piesă așa cum am primit pentru De la dela – și toate înainte de lansarea oficială haha. M-au bucurat enorm reacțiile pozitive ale publicului după ce am cântat piesa la concert și mai ales tot ce a urmat după – acest val de comentarii pozitive, nerăbdarea lansării oficiale, apoi anticiparea acesteia. În calitate de artist, este minunat să vezi că ceva ce “scoți în lume” este atât de bine primit, de aceea mă bucur că în sfarșiiiit pot împărtăși această piesă cu voi, în forma ei finală”, a declarat Andia.

Videoclipul prezintă povestea transformării Andiei de la o existență monotonă la o celebrare vibrantă și plină de energie a libertății, marcând tranziția printr-o performanță electrizantă ca un rockstar. A fost regizat de către Bogdan Păun (NGM), filmat de Alexandru Mureșan (NGM), iar de producție s-a ocupat Arkomo. Din echipa de beauty a artistei au făcut parte Cristina Crăciun și Miruna Miu (styling), Claudiu Burcă (make-up) și Cătălin Manolache (hair).

„Ca de fiecare dată, echipa NGM face o treabă minunată și rareori am ceva de obiectat atunci când văd rezultatul final. Îmi place acest videoclip cu atât mai mult cu cât a trebuit să joc diferite roluri în el and I love a good challenge. Și să vă zic și un mic secret – sunt pasionată de actorie, deci ador cu atât mai mult atunci când ies din zona mea de confort. Sper să vă placă și vouă ce a ieșit la fel de mult!”, a mai declarat artista.

În noiembrie 2023, Andia a lansat primul său EP – Egotic – ce conține patru piese sensibile și pline de emoție – Egotic, Solstițiu, Nemuritori și Pentru că.

 

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!