Andia a lansat videoclipul piesei „Ce urmează” 

Andia a lansat videoclipul piesei „Ce urmează”, piesă extrasă de pe albumul de debut al artistei care a fost lansat în primăvara acestui an.

„Ce urmează” este o piesă sensibilă de dragoste, care a fost compusă de Alex Pelin, Vlad Lucan și Viky Red, scrisă de Alex Pelin și produsă de Vlad Lucan la studiourile ATOM, casa de discuri care o reprezintă pe artistă.

Andia – Ce urmeaza 

Piesa aceasta este una dintre preferatele mele atunci când o cânt pe scenă, alături de voi. Mă încarcă cu o sensibilitate și o profunzime de nedescris. V-o dedic de la suflet la suflet!”, a declarat artista.

Videoclipul o surprinde pe Andia în mai multe ipostaze romantice, care evidențiază emoția pe care artista o transmite. A fost regizat către Ioana Stan și Bogdan Daragiu, produs de Arkomo Film & Loops Production, iar din echipa de beauty au făcut parte Cristina Crăciun (styling), Anca Buldur (make-up) și Cătălin Manolache (hair).

Ne-au trebuit două zile de filmare pentru a putea transmite într-adevăr emoția acestei piese atât de dragi mie. Sunt foarte happy cu ceea ce a ieșit și sper să vă placă și vouă la fel de mult”, a mai declarat artista.

Anul acesta, Andia a lansat albumul „Pietre prețioase”, album său de debut care conține 10 piese ce abordează diferite teme, de la dragoste, până la natura umană. Albumul poate fi ascultat în întregime pe toate platformele de streaming.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.