Tânăra artistă, Evelina Negru, a lansat single-ul „Oglinda”

Evelina Negru, tânăra artistă care s-a făcut cunoscută datorită emisiunii „Superstar”, și-a lansat  al doilea single oficial intitulat „Oglinda”. Piesa este compusă în studiourile DeMoga Music și este lansată alături de MediaPro Music & Universal Music Romania.

„Oglinda” este o piesă de dragoste, care vorbește despre povestea de iubire dintre două suflete pereche care și-au întâlnit privirile printre cele 7 miliarde de alte priviri, pentru care până și infinitul este mult prea puțin. Mesajul pentru persoana iubită este transmis prin piesa cu influențe retro.

Noul single este compus de Marius Moga, Evelina Negru, Mihai Dumitrescu și Bogdan Samoilenco, iar mix & master-ul este realizat de Serj Musteata. Pentru videoclip, Evelina Negru a lucrat alături de o tânără echipă din Republica Moldova formată din: DOP: Valentin Bostan, regie/edit: Eugen Floreac și producător executiv: Matei Zgîmboi.

Evelina Negru are 19 ani și este din Chișinău, iar acum este stabilită în București pentru a-și urma parcursul în cariera muzicală și pentru a continua studiile. Străbunica ei avea o voce frumoasă, cânta la adunările din sat; nu a cunoscut-o pe străbunica ei, însă tatăl ei i-a spus că ea îi semăna foarte mult străbunicii. In primăvara acestui an, după participarea la emisiunea de talente „Superstar”, a lansat primul său single, „Trăiam în paradis”.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!