Andra Ioniță a lansat piesa „Tu”, una dedicată femeilor

,,Tu” se numește piesa dedicată tuturor mamelor și femeilor importante din viața noastră care, cu zâmbetul lor, ne ajută să vedem viața cu alți ochi, mai plini de iubire.

,,Versurile piesei le-am scris împreună cu mama. Ea ma învață, în fiecare zi, ce înseamnă să fii femeie și care ar trebui să fie valorile unei femei. Am folosit ,,obsesiv” cuvântul ,,frumoasă” pentru că, da, femeile sunt frumoase, toate femeile sunt frumoase și trebuie să conștientizeze asta! La mulți ani, femeie! ” – a declarat artista despre noul single.

Clipul noului single a fost filmat chiar acasă la Andra Ioniță, acesta fiind cel mai plin de iubire și de amintiri loc în care mama este prezentă.

Andra Ioniță studiază muzica de la 5 ani, participând de-a lungul timpului la diverse competiții unde de fiecare dată s-a aflat pe podium. În prezent, urmează cursurile de canto de la Music City, sub îndrumarea artistei AVA (Andreea Avarvari) și a mai lansat până în prezent alte 4 piese: ,,Clap your hands”, ,,Mix de sentimente”, ,,We forget” și ,,Christmas is coming”  feat. AVA.

De muzica celui mai nou single s-a ocupat AVA (Andreea Avarvari), versurile au fost scrise de Andra Ioniță, iar orchestrația a fost realizată de Mihai Grecan.

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.