AVA a lansat un single nou: “Nu te cred”

AVA si-a lansat cel de-al doilea single “Nu te cred”, de pe ep-ul 27,  album ce va fi lansat in vara aceasta.Artista reuseste sa ne surprinda  din nou cu o piesa deep house si un videoclip foarte fresh.De asemenea,  AVA, a lansat de curand si un remake la piesa “Lie Ciocarlie”, tot in  același stil muzical, cantareata declarand ca: “tot timpul mi-a placut sa  cant si piese din folclorul romanesc, asa ca m-am hotarat sa aleg piese  din folclor si sa le cant in maniera mea”.

Prima piesa lansata de pe EP-ul “27” a fost Am vorbit cu inima, o piesa  care a fost cântată, în premieră, pe scena de la Sala Palatului, la  concertul caritabil #Stars4Dreams din aprilie 2019.

AVA a pornit de la  minunatele versuri compuse de Viorel Ilișoi pentru a dedica un imn  copiilor cu nevoi speciale, îngrijiți de Fundația Copii în Dificultate,  iar mai apoi a unit arta compozitorului cu imaginatia echipei AVA si a  transformat piesa in una fresh, in care tinerii si iubitorii muzicii pop  s-au regasit. Piesa a avut un adevarat succes, fiind difuzata la diverse posturi de  radio si avand diverse aparitii in emisiuni tv.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.