Betty Stroe lansează melodia “Esti Frumoasă”

Betty Stroe lansează o piesă ce este dedicată femeilor de pretutindeni. „Eşti frumoasă” este dedicată femeilor care sunt acaparate de viaţa de zi cu zi şi de grijile cotidiene.

Din când în când este bine să te opreşti, să priveşti în oglindă şi să îţi asculţi inima, aşa cum spune piesa. Sunt momente în care un simplu „eşti frumoasă” poate transforma o zi obişnuita, în una extraordinară, iar Betty a scris această piesă pentru a face fiecare femeie ce ascultă piesa să se simtă bine în pielea ei.

Videoclipul suprinde femei de toate vârstele şi toate profesiile, în decursul unei zile obişnuite din vieţile lor, dar şi cadre din spatele camerelor de filmat. Una dintre prezenţele surpriză din videoclip este Mihaela Tatu, fiind o susţinătoare a mesajului pe care Betty îl cântă.
Muzica şi textul au fost realizate de Betty Stroe, videoclipul şi productia aparţin studioului Gaşca Production, iar mix masterul a fost făcut de Kapros Zsolt.

Aceasta piesă, cumva, s-a compus singură, a fost o inspiraţie de moment, în urma unei conversaţii telefonice cu o prietenă dragă.
M-a inspirat viaţa mea, dar şi vieţile femeilor din jurul meu, pe care în fiecare zi le văd străduindu-se din răsputeri pentru a face totul bine, pentru a face faţă ritmului alert de viaţă şi care prin curajul lor fac lucruri remarcabile, uneori singure, copleşite de mresponsabilităţi.

 

 

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.