CARGO în concert pe 14 octombrie la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, vineri, 14 octombrie, începând cu ora 22:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului românesc, CARGO!

Înființată la Timisoara în 1985, Cargo a revoluționat rockul romanesc printr-al său hard rock, încă de la primul album “Povestiri din gară”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, „Destin” iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene cand au lansat „Ziua Vrajitoarelor” și o broșură intitulată Jurnal de bord, cu textele tuturor cântecelor și biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează „Bagă-ți mințile în cap” sub egida Media Pro Music iar în 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat „XXII” ce conține 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei “Nu mă lăsa să-mi fie dor” și “A 5-a dimensiune” s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public.

A 5-a dimensiune” “vorbește despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “În plus, în piesă este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo.

Anul trecut, CARGO au aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015!

CARGO înseamnă Adi Barar – chitară, Adrian Igrișan (baciu) – voce, Tavi Pilan – tobe, Ionuț Cârja – clape și Florin Barbu – bass. Mai multe informații despre artisti puteți găsi pe pagina oficiala de Facebook a formației: http://www.facebook.com/cargorock

Biletele pentru showul CARGO se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic,
Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum și in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

– 75 de lei VIP cu loc la masă, în fața scenei

– 55 de lei, cu loc la masă

Sunt disponibile și bilete fara loc la prețul de 55 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!