Carla’s Dreams bifează record după record în România

“Da, mamă” compusă de Carla’s Dreams a depășit 10 milioane de vizualizări în mai puțin de o lună de la lansare, ceea ce reprezintă un nou record pentru o piesă din România.

Pe lângă aceste doua reușite, Carla’s Dreams s-a impus în România prin colaborarea cu INNA pentru piesa “P.O.H.U.I”, care a fost primită extraordinar de publicul din țară, fiind locul 1 săptămâni la rând. De asemenea, a urmat “Lumea ta”, o super colaborare cu Loredana Groza, o altă artistă de top a României.

Nu în ultimul rând, vara trecută, Carla’s Dreams a mai lansat o piesă cu INNA, Antonia și Dara, o tânără artistă din Republica Moldova – “Fie ce-o fi”.

Carla’s Dreams au susținut o serie de concerte în România, au fost prezenți, de asemenea, în deschiderea concertului lui Robbie Williams alături de Delia.

Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obișnuit să fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu ești Carla’s Dreams.
Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova și România, Carla’s Dreams nu sunt niște simpli artiști, ci și vocea tinerilor pe care i-a obișnuit cu piesele sale sincere și uneori prea directe.

Share This:

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.